Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Υπό την επήρεια φαρμακευτικής αγωγής (Μάλλον λίθιο πήρα…)

Πλήρης υποταγή. Το όνειρο εκατοντάδων εξουσιαστών και το μοναδικό «δώρο» τους στους πολίτες τους. Σε ελέγχω και κάνω ότι θέλω. Πλουτίζω από τον κόπο σου, κάνω ντους με τον ιδρώτα σου και πίνω αντί για κρασί το αίμα σου. Ένα νέο είδος βρικολάκων σε εξέλιξη. Μας σαγηνεύουν και μας απανθρακώνουν συναισθηματικά. Κι ο αγιασμός δεν πιάνει πάνω τους.


Το φάρμακο είναι ΑΓΑΘΟ. Το φάρμακο είναι ΑΓΑΠΗ για την ζωή. Το φάρμακο είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ αν δεν γνωρίζουμε που χρειάζεται. Θέλετε κι άλλα; Το φάρμακο ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!



Σας έφτιαξα ή σας χάλασα;



Αλλαγή πορείας.



Κάποιοι άνθρωποι είναι λειτουργοί. Αφιερώνουν χρόνο, κόπο, φαιά ουσία και μέρος της ζωής τους με μοναδικό σκοπό να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο και ποιότητα ζωής για μας και για να χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον για τις επερχόμενες γενιές. Και δεν εννοώ να έχουνε σπουδάσει.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ!!!



Να το θέσω αλλιώς. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που μοχθούν για αυτή. Που ενδιαφέρονται. Που μάχονται για ψήγματα αξιοπρέπειας την στιγμή που οι εξουσιαστές – βρικόλακες (βλέπε παραπάνω) την απομυζούν. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να δυσκολεύουμε τις ζωές των ανθρώπων που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τις ζωές μας. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να απολογούνται. Και επειδή είμαι πολύ καλός και αδαμάντινος χαρακτήρας λέω στους βρικόλακες να πάνε να γαμηθούν… σόρρυ …ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!



Αφήστε τους εργαζόμενους επιτέλους ελεύθερους. Αφήστε τους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αφήστε μας ένα καλύτερο μέλλον. Αφήστε μας την γωνιά σας άδεια…



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

RESPECT!