Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Παλιά Κηδεία





Όλα ξεκίνησαν πολύ παλιά , όταν τότε δεν υπήρχε λογοκρισία . Φτιάχτηκε η ζωή , φτιάχτηκαν οι άνθρωποι , η συνείδηση και ο λόγος . Από τότε μέχρι τώρα γεράσαμε , πεθάναμε και συνεχίζουμε μέχρι τώρα τον ύπνο του μαύρου θανάτου . Δεν ελπίζουμε σε μετεμψυχώσεις γιατί μας έχουν πια προδώσει όλοι . Τα κάποτε αδέλφια μας ήταν τελικά μπάσταρδα οπότε ποιό το νόημα? Να ζεις , να κλαις , να μαλακίζεσαι και να πεθαίνεις σαν ένας ήρωας θρασύδειλος που είσαι . Το ελεύθερο παιχνίδι των συνειρμών μας κατάπιε πάλι .

Αλλά φτάνει πια μια σκλαβιά του νου ισόβια και νοσερή . Πρέπει να γνωρίσουμε το καλούπι που μας περιβάλλει και να το σπάσουμε . Έτσι απλά . ΜΠΑΜ! Επανάσταση ιδεών κύριοι . Oh , yes! Να βγούμε απ` τα μίζερα κελιά μας και να αναπνεύσουμε έστω και για μια φορά . Για μια φορά μόνο . Ο χρόνος φθονεί σε βάρος μας , μηχανορραφεί πίσω από την πλάτη μας . Mommy , can I go out and KILL tonight?
Δυστυχία παίζει ο κινηματογράφος του μυαλού μας κι εμείς είμαστε όλοι κομπάρσοι . Χρόνια πολλά τρισάθλιε άνθρωπε , ο Κύριος σε ξέχασε . Σε ξέγραψε απ` τα κατάστιχά του και ψάξε εσύ μέσω του σοσιαλισμού να βρεις την λύτρωση . Fool you!!! Δεν υπάρχει πουθενά . Όπως λένε «όλα είναι σχετικά και γι` αυτό ανεκτά» αλλά λογαριάζουν χωρίς το υποχθόνιο χαμόγελο της σφίγγας όταν ο Οιδίποδας έλυσε το αίνιγμα . Χα , χα , χα . Να η τραγική ειρωνεία .

No fun at all ζωή , αλλά πεποιθήσεις και ιδεολογίες ακμαιότατες . Καθένας μπορεί πλέον να ρητορεύσει χωρίς να περάσει ιερά εξέταση . Κι αυτό είναι καλό . Αλλά δε το αφήνουν να εξελιχθεί . Το πνίγουν όταν είναι νεογέννητο και τρωτό . Έτσι ακολουθούμε πρωτοστάτες την κηδεία του μυαλού μας . Στεκόμαστε άπραγοι μπροστά στο λιντσάρισμα και το εκτελεστικό απόσπασμα των αποφάσεών μας . Κι όχι τίποτα άλλο αλλά μας αρέσει κιόλας . Isn't it lovely? Τα θερμά μου συλλυπητήρια αγαπητοί μου. Ήταν καλή ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: